VIDEO | Două femei, bătute în Barcelona pentru că purtau tricourile naționalei Spaniei

Data publicării:
femei spania

„Sâmbătă, în jurul orei 17:00, un grup de intoleranți, majoritatea cu capetele și fețele acoperite, cu un scop bine determinat și strigând "spanioli nenorociți, afară de aici, vă vom ucide!", au distrus cortul în care cele două voluntare lucrau și, lucru și mai trist și lamentabil, au agresat brutal cele două colaboratoare ale noastre care se aflau acolo în acel moment, împingându-le și trântindu-le la pământ, lovindu-le cu pumnii și picioarele, iar uneia i-au furat chiar geanta”, se arată într-un comunicat al asociației amintite. Femeile s-au ales cu răni serioase în urma agresiunii, în timp ce agresorii au fugit, făcându-se nevăzuți. La puțin timp, însă, o altă mașină a oprit lângă cele două, iar din ea au ieșit alți agresori care au continuat ”treaba” celor de mai devreme.

Curios, una dintre femeile agresate avea un tricou al naționalei Spaniei cu numele lui Gerard Pique pe spate, în timp ce cealaltă avea tricoul lui Sergio Ramos. Agresorii nu au avut un tratament mai favorabil, însă, față de cea care era fana jucătorului Barcelonei.

Spania joacă la Europene în grupa D, alături de Croația, Cehia și Turcia. „La Roja”, campioană europeană en-titre, va disputa prima partidă contra Cehiei, luni, 13 iunie, de la ora 16:00. Cele mai importante meciuri de la Euro și toate partidele României vor putea fi vizionate în rețeaua RCS-RDS, fiind transmise pe Pro TV.

VEDEȚI AICI VIDEO

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri