VIDEO. Hagi: Vocea lui Cristian Ţopescu va rămâne vie şi inconfundabilă!

Data actualizării: Data publicării:
WORLD CUP SOCCER
Gheorghe Hagi, Romania

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, deplânge dispariţia fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu, spunând că România a pierdut un profesionist desăvârşit, un patriot.

„România pierde astăzi un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârşit, un patriot. Vocea lui Cristian Ţopescu va rămane vie şi inconfundabilă. Odihneşte-te în pace, Cristian Ţopescu!”, a fost mesajul postat de Gheorghe Hagi pe pagina sa de Facebook, alături de un rezumat al partidei România-Argentina, scor 3-2, de la World Cup 1994, comentat de Cristian Ţopescu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Şi pagina web a campioanei României i-a adus un omagiu fostului comentator sportiv: „FC Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi regretă profund trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Cristian Ţopescu, fostul comentator, reporter sportiv şi realizator de emisiuni sportive. Conducerea campioanei României transmite sincere condoleanţe şi putere familiei fostului mare comentator sportiv, cel care a inspirat generaţii de jurnalişti, de a găsi puterea pentru a depăşi acest moment”.

Comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, a încetat din viaţă, marţi.

Cristian Ţopescu a murit la Spitalul Elias din Bucureşti, unde era internat la Secţia de Terapie Intensivă, ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de alte boli cronice.

Cristian Ţopescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe. Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri