VIDEO. Hat-trick-ul cu Aalborg l-a trimis pe Keșeru în istoria Europa League

Data publicării:
318853 318853 keseru gol steaua

La pauză s-a intrat cu 0-0, dar echilibrul a fost rupt definitiv după pauză, imediat după ce Steaua a deschis scorul prin Sânmărtean. La 1-0, portarul danezilor l-a faultat pe Keșeru aproape de linia porții, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri și eliminar.

11 minute i-au trebuit lui Keșeru pentru a marca de 3 ori

Rusescu a transformat, iar Keșeru și-a început apoi recitalul. A marcat mai întâi în minutul 61, cu un șut perfect din careu, iar apoi a majorat diferența la 5-0 în minutul 65. Tabela a fost modificată din nou de Keșeru, care a finalizat cu eleganță după pasa lui Chipciu (72). "Hat-trick"-ul a fost realizat de internaționalul român în doar 11 minute!

Astfel, Keșeru a marcat cel mai rapid "hat-trick" din scurta istorie a UEFA Europa League, din momentul în care s-a "rebranduit" sub numele actual, în 2009. Atacantul roş-albastru a depăşit precedentul record, de 14 minute, stabilit de Steven Gerrard în meciul Liverpool-Napoli din 4 noiembrie 2010. Totodată, Keşeru a reuşit cea mai rapidă "triplă" din cupele europene din iulie 2013 încoace. Atunci, zambianul Joseph Mulenga înscria un hat-trick în 9 minute (44, 48, 53), în meciul Utrecht-Differdange, din turul doi preliminar al UEL.

Rezultatele primei etape din grupele Ligii Europa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri