VIDEO. Petrolul – Dinamo 2-2. Egal spectaculos la Ploiești

Data publicării:
meci-1

Petrolul a pus presiune pe Dinamo încă de la început iar Ionuţ Şerban a cedat şi l-a faultat în careu pe Juan Albin. Arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty, iar starul uruguayan nu a iertat de la punctul cu var.

Dinamo a restabilit însă egalitatea foarte repede, la şutul fabulos al jucătorului atât de aspru criticat de Cornel Dinu, Ştefan Bărboianu. Abel Camara l-a ridiculizat apoi pe fostul jucător al Petrolului, Constantin Grecu, şi l-a servit perfect pe acelaşi Albin, care a făcut 2-0.

Petrolul a continuat să forţeze, şi Albin l-a forţat pe Adi Popa să scoată o minge de pe linia porţii. În finalul rerizei, dinamoviştii au cerut vehement o lovitură de pedeapsă, dar nu s-au ales decât cu eliminarea pentru proteste a lui Flavius Stoican.

În repriza a doua, Grecu s-a revanşat pentru faza de la al doilea gol al gazdelor, şi centrarea sa a fost trimisă în propria poartă de Guilherme. Dinamo putea pleca de la Ploieşti cu toate punctele, dacă Elton ar fi nimerit spaţiul porţii în ultimele secvenţe ale meciului.

După această remiză, a cincea consecutivă, Petrolul a acumulat 48 de puncte, cu zece mai puţin decât liderul Steaua, care are şi un meci în minus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri