VIDEO | Ratările campionatului, în Viitorul - Dinamo. „Câinii” înving și urcă pe 3

Data actualizării: Data publicării:
dinamo viitorul

Este doar a treia etapă a Ligii 1, dar foarte probabil am avut parte de ratările campionatului. Una dintre ele i-a aparţinut lui Ionuţ Costache, în startul partidei dintre Viitorul şi Dinamo, de la Ovidiu, scrie digisport.ro.

VEDEȚI AICI RATĂRILE LUI COSTACE ȘI ȚUCUDEAN

În minutul 2 al întâlnirii, portarul campioanei, Arpad Tordai, a alunecat în propriul careu şi i-a permis lui Costache să intre în posesia mingii, cu toată poarta la dispoziţie în faţă.

Cu toate acestea, tânărul mijlocaş dinamovist nu a reuşit să marcheze, trimiţând incredibil în bară. Fotbalistul de 19 ani avea şi posibilitatea de a-i pasa lui Rivaldinho în faţa porţii.

Deşi părea greu de crezut, Costache are parte de concurenţă la titlul de cea mai mare ratare a campionatului. Chiar în acelaşi meci.

În finalul primei reprize a partidei de la Ovidiu (min. 45+1) , George Ţucudean o putea aduce în avantaj pe Viitorul, dar a trimis pe lângă poartă din 6 metri. Atacantul gazdelor era singur, în poziţie centrală şi fără presiune din partea vreunui adversar, însă, cu toate acestea, a ratat complet execuţia.

Dinamo a învins Viitorul şi a urcat pe locul 3 în clasament

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Viitorul, într-un meci din etapa a treia şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Costache, în minutul 82, care a plecat din jumătatea proprie la lansarea lui Bumba şi l-a învins pe Buzbuchi cu un şut plasat la colţul scurt de la 8 metri.

FC Viitorul: Tordai (Buzbuchi '56) - Dumitraş, Hodorogea, M. Constantin, Boli - Lopez, Mladen, Dumitrescu (Fl. Coman '63) - Vînă, Ţucudean, Eric (Herea '63). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Dinamo Bucureşti: Penedo - Dudea (Romera '79), Nedelcearu (Katsikas '46), Marici, St. Filip - Busuladzici, Anton - Costache, Bumba, Albin (Nemec '60) - Rivaldinho. Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Dumitraş '65, Mladen '68, M. Constantin '72, Ţucudean '84 / St. Filip '31, Anton '39, Costache '82.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Valentin Avram, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Iulian Dima (rezervă).


Transmisiuni Digi Sport:

  • Tenis WTA Washington, de luni pe Digi Sport! Halep se luptă pentru titlu în capitala SUA
  • Azi, la 21:00 - FCSB - Craiova (Digi Sport 1)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri