VIDEO. Reacția comentatorilor britanici când Ronaldo a văzut cartonașul roșu

Data publicării:
ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost eliminat, miercuri seară, la debutul pentru Juventus Torino în UEFA Champions League, în minutul 28, în meciul contra Valenciei. Momentul a fost unul controversat, iar mulți spun că portughezul a fost eliminat pe nedrept.

Murillo a căzut în mijlocul careului Valenciei, de lângă Ronaldo, care aștepta o centrare de pe stânga atacului lui Juventus. Portughezul i-a făcut imediat semn să se ridice, dar meciul a fost oprit de arbitru, care în minutul 29 i-a acordat direct roșu fotbalistului de la campioana Italiei, care a început să plângă de nervi, încercând să îi explice arbitrului, fără vreun rezultat, că nu i-a făcut nimic adversarului său, scrie Digi Sport.

Nici comentatorilor englezi nu le-a venit să creadă că Ronaldo a primit cartonașul roșu la semnalizarea arbitrului asistent, care a considerat că atacantul l-a lovit pe Jeison Murillo.

„Arbitrul se uită acum după jucător. O să aibă probleme. Și scoate cartonașul roșu! Îți vine să crezi? Îți vine să crezi așa ceva? Ronaldo e șocat. Nu este contact acolo. O să vedem și dintr-un alt unghi. Își pune mâinile în cap. Nu e de cartonaș roșu. Nu e nimic acolo. Pur și simplu nu e nimic!”, au spus comentatorii britanici, cărora cu greu le-a venit să creadă că Ronaldo a fost eliminat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri