VIDEO. Real Madrid și Juventus, în semifinalele UEFA Champions League

Data publicării:
minge uefa champions league

După 0-0 în meciul tur, Real a învins Atletico în returul de pe Santiago Bernabeu.

Galacticii au avut prima ocazie mare în finalul primei reprize, atunci când Oblak - eroul primei manşe pentru Atletico - l-a blocat pe Cristiano Ronaldo în situaţie de unu la unu. Misiunea galacticilor a devenit mai uşoară în ultimul sfert de oră al meciului: Arda Turan a primit al doilea galben după o intrare dură la Sergio Ramos, iar trupa lui Diego Simeone a rămas în inferioritate numerică.

Mexicanul Hernandez a devenit eroul serii pe Bernabeu cu două minute înainte de final. Atacantul împrumutat de la Manchester United a marcat golul calificării după ce a fost servit excelent de Cristiano Ronaldo.

S-a terminat 1-0 pentru deţinătoarea trofeului, care a ajuns pentru a 31-a oară în semifinalele celei mai importante competiţii europene, record absolut în fotbalul continental.

Juvenutus, în semifinale după 12 ani

Învinsă cu 1-0 în tur, Monaco s-a aruncat în atac, iar Kondogbia a ratat primul la poarta lui Buffon. Sub privirile lui Nedved şi Trezeguet, aflaţi în tribună la Monte Carlo, Juve a dat replica prin Tevez, care nu a prins spaţiul porţii. În debutul reprizei secunde, revelaţia sezonului din UEFA Champions League a mai fost aproape de gol la o bâlbă în careul torinez. Ashley Cole a îndepărtat pericolul.

Pe final, Pirlo a lovit bara din lovitură liberă. S-a terminat 0-0 şi Juventus este în semifinale pentru prima oară din 2003.

Vineri, de la ora 13:00, în direct la Digi Sport, numele campioanei Italiei se va afla în urne pentru tragerea la sorţi, alături de Bayern, Real şi Barcelona.   

Citiți și:

Bayern și Barcelona, calificate în semifinalele UEFA Champions League

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri