VIDEO. Remiză norocoasă pentru Steaua cu Rio Ave: 2-2

Data publicării:
KESERU STEAUA RIO AVE

Keșeru a înscris primul gol pentru Steaua FOTO: digisport.ro

UEFA EUROPA LEAGUE. Roş-albaştrii le-au dat emoţii portughezilor în prima repriză doar la şutul lui Tănase. Rio Ave a deschis scorul. Diego Lopes l-a învins pe Arlauskis şi a adus fericirea în tribune. După pauză, oamenii lui Constantin Gâlcă au forţat egalarea. Keşeru a profitat de o centrare perfectă a lui Filip şi a finalizat spectaculos. Rio Ave a reveni în avantaj după un penalty discutabil.

Acelaşi Diego Lopes a marcat şi gazdele erau la un pas de prima victorie din istorie în Europa League. Steaua a distrus speranţele lusitanilor la ultima fază. Mingea a ajuns la Filip după mai multe şuturi repetate, iar mijlocaşul campioanei nu a iertat. S-a terminat 2 la 2, iar Steaua rămâne aproape de primăvara europeană.

UEFA EUROPA LEAGUE. În celălalt meci al grupei, Dinamo Kiev a învins-o pe Aalborg cu 2 la 0. Vida a deschis scorul în repriza secundă, iar Gusev a stabilit scorul final in ultimul minut. Ucrainenii sunt lideri în grupa J, urmaţi de Steaua şi Aalborg. Rio Ave are un singur punct şi este ieşită din ecuaţia calificării.

Detalii, aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri