VIDEO Ronaldo, atac dur la adresa antrenorului de la Manchester United: „Mă simt trădat. Nu îl respect pentru că nu mă respectă”

Data actualizării: Data publicării:
Cristiano Ronaldo
Ronaldo, atac dur la adresa antrenorului de la Manchester United. Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo aruncă în aer lumea fotbalului, cu câteva zile înainte de începerea Campionatului Mondial. Într-un interviu acordat jurnalistului britanic Piers Morgan, Ronaldo își atacă actualul antrenor de la Manchester United, despre care spune că l-a trădat: „Nu îl respect pentru că nu mă respectă”. Superstarul a avut ceva de împărțit și cu Wayne Rooney, fostul său coechipier - mă atacă pentru că eu încă joc, în timp ce el s-a retras și e invidios pe felul în care arăt.

Starul portughez Cristiano Ronaldo a declarat că s-a simţit „trădat” de Manchester United, adăugând că antrenorul Erik ten Hag şi alţi înalţi responsabili ai clubului încearcă să-l forţeze să plece.

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur, în vârstă de 37 de ani, traversează un sezon complicat la gruparea de pe Old Trafford, unde tehnicianul olandez, numit în funcţie în luna mai, îi oferă puţin timp de joc.

Atacantul lusitan nici măcar nu a fost inclus în lotul pentru meciul de duminică, din Premier League, pe care United l-a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Fulham.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu am niciun respect pentru el pentru că nu arată niciun respect pentru mine”, a declarat Ronaldo duminică, într-un interviu acordat lui Piers Morgan, celebrul prezentator de televiziune britanic. „Nu doar antrenorul, ci şi câţiva tipi din jurul clubului. Mă simt trădat”, a adăugat el, citat de Agerpres.

Întrebat dacă Manchester United încearcă să se despartă de el, portughezul, aflat pe picior de plecare la Cupa Mondială din Qatar a răspuns: „Da, m-am simţi trădat şi am avut impresia că unele persoane nu m-au dorit aici, nu doar în acest sezon, ci şi în sezonul trecut”.

Cristiano Ronaldo, care a petrecut cei mai frumoşi ani ai carierei sale la Real Madrid şi a trecut apoi pe la Juventus Torino, a revenit la Manchester United în august 2021, fără să poată repeta momentele de glorie din prima sa perioadă petrecută pe Old Trafford, sub comanda legendarului Sir Alex Ferguson.

United a câştigat atunci trei titluri în Premier League şi o Ligă a Campionilor, iar Ronaldo a obţinut primul dintre cele cinci Baloane de Aur din palmaresul său.

În sezonul trecut, Manchester United a eşuat pe locul al şaselea în campionatul englez, ratând calificarea în Liga Campionilor.

Mass-media a anunţat în vară că Ronaldo a încercat fără succes să-şi găsească un nou club, care să-i ofere şansa să participe la cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, în care portughezul este golgheterul all-time (140 goluri).

„După ce Sir Alex a plecat, nu am văzut nicio evoluţie la club. Nimic nu s-a schimbat”, a mai spus Ronaldo.

„Vreau tot ce este mai bun pentru acest club, de aceea am venit la Manchester United. Dar există elemente interne care nu ne ajută să ajungem la nivelul superior al lui (Manchester) City, al lui Liverpool şi chiar al lui Arsenal. Un club de această dimensiune ar trebui totuşi să fie în vârful ierarhiei şi, din păcate, nu este”, a completat atacantul portughez.

În prezent, Manchester United ocupă locul al cincilea în Premier League, la unsprezece puncte în spatele liderului Arsenal Londra.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri