VIDEO. Steaua nu reușește să marcheze

Data publicării:
mirel radoi

Stanciu şi Iancu au avut primele ocazii la poarta lui Pecanha. Lupii galbeni au avut însă cea mai mare ocazie a primei reprize. Nepomuceno a trimis însă în bară de la opt metri.

După pauză, tot Petrolul a fost prima aproape de gol: Porret a trimis însă în braţele lui Cojocaru. Şi steliştii au avut o bară: lovitura de cap a lui Papp a trimis mingea în transversală. Petrolul a fost aproape de gol în ultimul minut de joc. Rusu a ratat însă în situaţie de unu la unu cu portarul, iar Nepomuceno a trimis alături la ultima mare ocazie a meciului.

Nu putem să nu fim mulțumiți când luăm un punct de la Steaua. Cred că echipa a meritat acest punct, am luptat pentru acest punct”, a declarat Tibor Selymeş, antrenorul Petrolului.

Cred că am făcut un joc bun, chiar dacă nu pe toată durata partidei, însă ne-a lipsit acel ceva, acel plus, de foarte multe ori am avut o circulație bună a balonului, dar din păcate ne lipsește acel pas în ultimii 30 de metri”, a declarat antrenorul FC Steaua, Mirel Rădoi.

În etapa a doua a Ligii 1, Petrolul va juca pe teren propriu cu FC Voluntari, iar Steaua va întâlni Pandurii la Târgu Jiu.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri