VIDEO. Steaua - Pandurii Târgu Jiu, 6-0. Keşeru a înscris toate golurile

Data publicării:
303834 303834 Keseru bucurie

Atacantul Stelei a bătut-o practic de unul singur pe Pandurii, la capătul unui meci în care a fost un adevărat "coșmar" pentru apărarea echipei lui Petre Grigoraș, depășită la toate capitolele după primele 20 de minute.

Titularizat de Costel Gâlcă, Keșeru și-a început "recitalul" în minutul 23, când a reușit să marcheze din centrarea lui Luchin, iar apoi a punctat și din penalty, după care a fost cu adevărat de neoprit.

Keșeru a înscris pe contraatac în minutul 33 și a terminat repriza cu un hattrick superb. Nu s-a oprit însă nici după pauză. Vârful orădean a marcat și din pasa lui Sânmărtean, pentru ca în ultimele zece minute să mai puncteze de două ori, pentru un meci cu adevărat formidabil.

În minutul 82, Keșeru a finalizat simplu acțiunea lui Chipciu, pentru ca apoi să închidă tabela, după pasa lui Luchin și ieșirea inoportună a portarului Stanca.

Au jucat echipele

Steaua: Arlauskis - Luchin, Varela (Szukala '57), Filip, Toşca - Prepeliţă (Grădinaru '63), Sânmărtean (Chipciu '65) - Neagu, Breeveld, P. Pîrvulescu - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, C. Pîrvulescu (Nicoară '68), Elton da Silva, Momcilovici - Răduţ, Anton - Iorga (Buleică '68), Nistor, Shalaj - Matulevicius (Roman '62). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Prepeliţă '15 / Pîrvulescu '26, Matulevicius '53

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri