Viitorul Stelei, discutat în Senat

Data actualizării: Data publicării:
steaua sigla digisport

La inițiativa lui Iulian Dumitrescu, șeful Comisiei pentru apărare publică și siguranță națională, ministrul Apărării Naționale, Gabriel-Beniamin Leș și Nicolae Ciucă, șeful Statului Major al Armatei, au fost audiați marți în legătură cu proiectul pe care-l pun la cale, în frunte cu Marius Lăcătuș, scrie DigiSport.

steaua sigla digisport

”Am fost obligați să facem echipa de fotbal, pentru că pierdeam marca nefolosind-o timp de cinci ani! Așa spune legea. Plus că avem de recuperat un prejudiciu în valoare de 37 de milioane de euro.

Momentan, nu putem concesiona marca, pentru că legea nu ne permite. Este un activ patrimonial. Așa că am format, cum spuneam, noua echipă, care va începe din Liga 4”, a spus ministrul Apărării Naționale.

”În următorii doi ani, avem bugetul asigurat! 300.000 de euro, pe sezon. Vrem, însă, și sponsori. În plus, dacă vom recupera prejudiciul de 37 de milioane de euro, atunci toată suma o vom investi în fotbal,” a adăugat ministrul Apărării.

Iulian Dumitrescu nu a fost de acord cu explicațiile oferite de ministru și a cerut reprezentanților Armatei să găsească soluții pentru ca brandul Steaua să nu se devalorizeze.

Următoarea întâlnire va avea loc în momentul în care reprezentanții Armatei vor veni cu o soluție concretă pentru menținerea brandului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri