FOTO. Surpriză uriașă în loja Simonei Halep de la Australian Open. Pe cine au filmat jurnaliștii

Data publicării:
simona halep, darren cahill, florin segarceanu

Simona Halep a anunțat înainte de turneele din Australia că va evolua timp de câteva luni fără antrenor. Asta pentru că vrea să vadă dacă poate să gestioneze singură eventualele probleme și momente dificile care apar în timpul turneelor.

Florin Segarceanu
Foto: www.digisport.ro

Chiar și așa, la meciul din turul unu de la Australian Open, pe care Simona Halep l-a câștigat în fața estonei Kaia Kanepi, în loja oficială a româncei a fost prezent și Florin Segărceanu, antrenorul nejucător al echipei de FED Cup a României. Segărceanu a anunțat că o va ajuta pe Simona să se antreneze atunci când jucătoarea se află în țară. În acel moment, deplasările alături de Halep ieșeau din discuție, antrenorul spunând că acest lucru ar dificil.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep - Kaia Kanepi, 6-6 (2-7), 6-4, 6-2. Halep, în turul doi la Australian Open

Alături de Segărceanu, în loja Simonei Halep au mai stat Vasile Antonescu, Andrei Cristofor, Teo Cercel, dar și mama jucătoarei, prezentă și anul trecut la Australian Open, pentru a-și susține fiica.

De altfel, în cursul zilei de luni, Simona Halep s-a fotografiat alături de Segărceanu și fostul antrenor Darren Cahill, care a vizitat-o în timpul unui antrenament.

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în turul 2 la Australian Open: „Pe jumătate sunt australiancă”

„Discutăm des, în cam toate zilele. Îi cer sfaturi şi mi le acordă. Am discutat şi în pauza competiţională. Nu e la fel ca înainte, pentru că nu mai e antrenorul meu, însă suntem prieteni buni şi ăsta e cel mai important lucru. Ultimii patru ani cu Darren au fost şi cei mai buni patru ani din cariera mea”, a spus Simona Halep despre relația cu Darren Cahill.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri