CM Handbal feminin. Cristina Neagu ar putea rata partida cu Suedia

Data actualizării: Data publicării:
cristina neagu handbal - frh
Foto: FRH

Cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu, ar putea rata partida cu Suedia din Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Anunțul a fost făcut de Tomas Ryde, selecţionerul naţionalei de handbal a României.

„Cristina este obosită acum, e normal să fie aşa. A jucat cu Spania, cu Senegal, cu Muntenegru, a fost pe teren cu Ungaria, astăzi iarăşi. E obosită şi nu mai are energie. Ea a făcut enorm de multe lucruri pentru echipă, dar azi nu a putut şi am vorbit despre acest lucru înainte, dar şi pe parcursul jocului. I-am zis să-şi potolească creierul, să gândească şi să vorbească pozitiv. Ştiu că îi e greu, că ea are dorinţă, dar trebuie să o facă”,a declarat Ryde pentru Gazeta Sporturilor, relatează Mediafax.

Întrebat dacă Neagu va evolua împotriva Suediei, selecționerul a răspuns: Vedem dacă o vom folosi, e un semn de întrebare fiindcă o doare genunchiul. Durerea e una, dar suferinţa că nu poţi să faci ce îţi doreşti e altceva şi te duce în stări în care îţi fierbe creierul şi chiar e prea mult. Vom vedea ce vom face. Avem o zi de odihnă şi poate îşi revine”.

Selecționerul a mai spus că partidele cu Suedia și cu Japonia vor fi extrem de grele.

România versus Rusia a fost primul meci pe care naţionala de handbal feminin l-a avut duminică în grupa principală 2 de la Campionatul Mondial 2019 din Japonia. Așteptările din partea publicului erau mari, după ce România a furnizat mare surpriză de a ajunge în această fază a competiției când nimeni nu se mai aștepta. Însă Rusia, una dintre favoritele la titlul mondial, s-a dovedit a fi un adversar prea puternic pentru România, în ciuda faptului că în prima repriză naționala a făcut față onorabil atacului rusoaicelor.

Partida s-a încheiat la scorul de 27-18 pentru Rusia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri