CM handbal feminin. Prima reacție a Cristinei Neagu, după ce a calificat România în grupele principale

Data actualizării: Data publicării:
romania-ungaria-victorie-handbal-cristina-neagu
Foto: Cristina Neagu/Facebook

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, a avut vineri o primă reacție după victoria de infarct împotriva Ungariei, scor 28-27, în grupa C de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Suntem în main round. Bravo fetelor! #proud”, a scris ea pe pagina de Facebook.

O poză cât 1.000 de cuvinte. O partidă trăită la intensitate maximă de milioane de români. Vă mulțumim! Hai, România!”, a fost și prima reacție a Federației Române de Handbal.

Echipa națională de handbal feminin a României a câștigat în ultimele secunde meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia. Jucătoarele noastre s-au impus cu 28-27 în fața selecționatei Ungariei, care a condus aproape toată partida.

Cristina Neagu a transformat în ultimele secunde ale meciului o lovitură de la 7 metri, obținută de Pristavița, astfel că România a reușit să obțină victoria la limită.

Deși la începutul meciului, româncele nu au arătat cea mai bună formă și au fost conduse de maghiare cu 5-0, pe parcurs au reușit să își revină. Scorul la pauză era în favoarea adversarelor, 16-10.

În minutul 59, tabela de marcaj arăta 27-27, dar "tricolorele" au luptat până în ultima secundă și au câștigat.

Naţionala României va merge fără niciun punct în grupa principală, pentru că a pierdut partidele cu Spania şi Muntenegru, echipe deja calificate în Main Round. De la startul Mondialului, România a pierdut cu Spania (16-31), a învins Senegal (29-24), a bătut Kazahstan (22-20) și a pierdut cu Muntenegru (26-27).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri