Cristina Neagu a răbufnit după meciul pierdut cu Gyor: „Sunt mulţi care stau în canapea, mănâncă seminţe şi ne înjură pe noi cei care ne rupem picioarele!”

Data publicării:
cristina neagu

După ce CSM București a pierdut semifinala cu Gyor și a terminat pe locul al treilea Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume, a criticat dur schimbările frecvente care au avut loc la echipă, în ultima vreme, considerându-le responsabile de eșecul CSM.

„Sunt mulţi care stau în canapea, mănâncă seminţe şi ne înjură pe noi cei care ne rupem picioarele! Din păcate în România victoriile sunt nunţi, înfrângerile sunt înmormântări. Trebuie să învăţăm puţin, să avem o stabilitate, o balanţă, să nu mai facem eroi după victorii, dar nici să retragem jucătoarele şi să le îngropăm după înfrângeri. Trebuie să înţelegem că o echipă nu se clădeşte în câteva luni, într-un an în care schimbi antrenorii, pleacă 5 jucătoare, vin altele noi. Nu ştiu câtă lume înţelege lucrul ăsta, dar sistemul, infrastructura sunt extrem de importante”, a declarat Cristina Neagu pentru GSP.

Sportiva a dat exemplu echipa Gyor care, spune ea, are aproape aceeași echipă de șase ani de zile, iar schimbările au fost efectuate doar atunci când a fost necesar.

„Uitaţi-vă la Gyor, sunt cu acelaşi antrenor de 6 ani, e un antrenor care a creat un sistem, a adus una-două jucătoare pe sezon, exact unde a considerat el că are nevoie! Şi normal că lucrurile merg. Noi schimbăm foarte mult şi în echipă şi pe bancă. Avem nevoie de continuitate ca să fim puternice, nu ca azi să jucăm bine şi mâine să fim sub orice critică. Să creăm un sistem puternic şi într-o zi mai slabă câştigi sau pierzi la limită, dar eşti acolo, nu să pierzi la o diferenţă de 6 goluri într-o semifinală de Liga Campionilor!”, a mai spus Cristina Neagu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri