CSM București a câștigat bronzul în Liga Campionilor

Data actualizării: Data publicării:
csm bucuresti handbal

CSM București s-a clasat pe locul al treilea la turneul Final Four 2017, găzduit în Ungaria. Tigroaicele au învins formația muntenegreană Buducnost cu scorul de 26-20. Urmează să se dispute finala între Gyor și Vardar.

Echipa bucureșteană a dominat aproape întreaga partidă, fiind condusă doar de două ori, la începutul meciului.

Pentru CSM au marcat Gullden 9 goluri, Manea 3, Martin 3, Ayglon 2, Mehmedovici 2, Brădeanu 2, Niombla 2, Curea 1, Dache 1, Torstensson 1, iar de la Buducnost s-a remarcat Bulatovici, cu 5 reuşite.

Pentru Cristina Neagu (3 goluri) a fost ultimul meci în tricoul celor de la Buducnost, ea urmând să evolueze din sezonul viitor chiar la CSM Bucureşti, cu care a semnat un contract valabil pe doi ani. Neagu s-a despărţit în lacrimi de colegele ei de la Buducnost.

Cum a decurs meciul

Final de meci: CSM Bucureşti - Buducnost 26-20. Victorie categorică pentru CSM Bucureşti, care şi-a asigurat medaliile de bronz în Liga Campionilor.

Min.55: CSM Bucureşti - Buducnost 24-17. Echipa lui Per Johansson păstrează diferenţa în finala mică a Ligii Campionilor.

Min.49: CSM Bucureşti - Buducnost 23-16. Iulia Curea a profitat de faptul că muntenegrencele au scos portarul şi a dus scorul la 23-16, iar CSM-ul se îndreaptă spre medalia de bronz.

Min.48: CSM Bucureşti - Buducnost 22-16. Gullden a ajuns la nouă goluri în acest meci, iar Carmen Martin a înscris pentru cea mai mare diferenţă contra lui Buducnost, de şase goluri.

Min.45: CSM Bucureşti - Buducnost 20-15. Campioana României s-a distanţat la cinci goluri după o nouă aruncare de la şapte metri transformată de Isabelle Gullden.

Min.40: CSM Bucureşti - Buducnost 18-14. Majda Mehmedovic a distanţat-o din nou pe CSM la patru goluri.

Min.35: CSM Bucureşti - Buducnost 15-13. Gullden a marcat din şapte metri şi e cea mai bună marcatoare a româncelor din acest meci, cu cinci reuşite.

Pauză la Budapesta: CSM Bucureşti - Buducnost 13-12. Final slab de repriză al româncelor. Campioana Muntenegrului a încheiat primele 30 de minute cu un handicap de un singur gol.

Min.26: CSM Bucureşti - Buducnost 12-8. Campioana României păstrează avantajul de patru goluri contra echipei Cristinei Neagu.

Min.21: CSM Bucureşti - Buducnost 10-6. Antrenorul campioanei Muntenegrului a solicitat time-out după o nouă paradă a Paulei Ungureanu.

Min.16: A şasea paradă din acest meci pentru Paula Ungureanu, care "închide" poarta celor de la CSM Bucureşti.

Min.13: CSM Bucureşti - Buducnost 9-4. Al treilea gol al Oanei Manea şi reuşita Majdei Mehmedovic au distanţat-o şi mai mult pe CSM Bucureşti în acest meci. Echipa lui Per Johansson arată cu totul altceva faţă de semifinala de sâmbătă. 

Min.10: CSM Bucureşti - Buducnost 7-4. Campioana Europei de anul trecut s-a distanţat la trei goluri după a doua reuşită a suedezei Gullden. Paula Ungureanu a avut o serie de intervenţii foarte bun în acest start de partidă.

Min.6: CSM Bucureşti - Buducnost 4-3. Aurelia Brădeanu a adus-o în premieră în avantaj pe CSM.

Min.4: CSM Bucureşti - Buducnost 3-3. Cristina Neagu a marcat deja două goluri în acest meci, însă Isabelle Gullden a egalat pentru campioana României. 

Min.3: CSM Bucureşti - Buducnost 2-2. Început echilibrat de partidă la Budapesta.

Fetele de la CSM s-au întâlnit ultima oară cu muntenegrencele într-o dublă din grupele aceleiaşi competiţii, în urmă cu doi ani. Atunci au pierdut în tur, însă şi-au luat revanşa în meciul al doilea. Echipa din București a fost eliminată în femifinale de Gyor și nu a putut astfel să lupte pentru păstrarea trofeului câștigat anul trecut.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri