Dedu, lăudată pe site-ul oficial al CE: „Portarul cu 1.000 de mâini!”

Data actualizării: Data publicării:
dedu

Prestația portarului Denisa Dedu în victoria României împotrIva Rusiei a atras atenția întregului continent asupra jucătoarei de la Corona Brașov, scrie digisport.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Portarul cu 1.000 de mâini!”, a scris site-ul oficial al Campionatului European, într-un articol dedicat Denisei Dedu. Jucătoarea în vârstă de 23 de ani a avut și parada meciului, la scorul de 16-14 (în video), când a blocat o aruncare a Lyudmilei Postnova, care scăpase singură cu ea.

22 de parade a reușit Denisa Dedu în fața celor 39 de aruncări ale deținătoarelor titlului olimpic. 

Eroina României, portarul Denisa Dedu, abia împlinise doi ani la precedenta victorie a României cu Rusia, în 7 decembrie 1996. Acum, a avut o prestație de vis, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciului și a atras toate privirile.

dedu captura

„Portarul României, Denisa Dedu, a fost pur și simplu spectaculos în meciul cu Rusia, de la Campionatul European sdin 2016. Am avut de ales din 22 de parade și am ales una din repriza a doua”, a mai notat site-ul oficial.

Citiți și:
România, victorie superbă în fața Rusiei la CE

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri