Efectele excluderii Cristinei Neagu din lot. Ce a ratat jucătoarea

Data actualizării: Data publicării:
neagu ungureanu

Handbalistele Cristina Neagu şi Paula Ungureanu au fost înlocuite în lotul de 16 jucătoare pentru meciul cu Germania, la CE din Suedia, scrie News.ro.

meci1

Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, şi portarul Paula Ungureanu au fost înlocuite cu Laura Popa şi Iulia Dumanska, în lista de start pentru meciul cu Germania, la CE din Suedia, Neagu încheind astfel competiţia cu 46 de goluri marcate în şase partide.

Naționala feminină de handbal a României a încheiat pe locul 5 la Campionatul European - EURO 2016 - din Suedia, după ce a învins Germania cu scorul de 23-22 (11-11), vineri, la Goteborg, într-un meci de clasament, grație unui gol marcat în ultima secundă de Cristina Zamfir, cu prețul unei accidentări.

Antrenorul iberic a decis includerea în lotul de 16 a interului dreapta Laura Popa şi a portarului Iulia Dumanska pentru că handbalistele nu au evoluat niciun minut până acum.

neagu ungureanu

Șansele pentru Neagu de a fi golgeter al CE din Suedia s-au risipit având în vedere că patru adversare, semifinalistele Olanda, Norvegia, Franţa şi Danemarca, vor disputa două partide în plus. Pe locul 2 în clasamentul golgheterilor se află Stine Jorgensen (Danemarca, 35 goluri), iar pe 3, Nora Mork (Norvegia, 34).

Neagu ar mai fi avut nevoie de 13 goluri pentru a deveni cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri