CSM Bucureşti a pierdut cu Larvik și are viață grea în sferturi

Data actualizării: Data publicării:
handbal

CSM Bucureşti a pierdut sâmbătă cu 35-33 partida retur cu Larvik, din grupa principală 2 a Ligii Campionilor. iar drumul spre turneul Final 4 s-a complicat. Campioana Europei are şanse mici să mai prindă locul 3 în grupă, astfel că cel mai probabil va juca în sferturile de finală cu Vardar Skopje. Calificarea poate fi obţinută cu o victorie în faţa echipei Krim Ljubljana care se va disputa săptămâna viitoare.

handbal

ACTUALIZARE 19:35 Echipa CSM Bucureşti a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 35-33 (18-18), de formaţia norvegiană Larvik, într-un meci din grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM București a început foarte bine meciul și a condus cu 2-0 (min. 2) și 4-1 (5), apoi s-a desprins la 10-6 (14), dar gazdele au marcat de trei ori la rând și s-au apropiat la o lungime pe tabela de marcaj, 10-9 (17). Larvik a reușit să conducă în premieră în min. 28, cu 17-16, dar la pauză scorul a fost egal, 18-18.

Debutul reprizei secunde a fost catastrofal pentru CSMB, care s-a văzut condusă cu 22-18 (34). În min. 41, diferența de pe tabelă era minimă, 24-23 pentru Larvik, care a tranșat soarta meciului în decurs de câteva minute, desprinzându-se decisiv, la 30-24 (48). CSMB a reușit să apropie din nou la un singur gol, 34-33 (58), dar scandinavele s-au impus în cele din urmă cu 35-33.

Marcatoarele echipei bucureştene au fost Martin Berenguer - 8, Gullden - 7, Torstensson - 5, Ayglon Saurina - 4, Niombla - 4, Lobach - 2, Curea, Brădeanu şi Mehmedovici.

Pentru Larvik au marcat Kurtovici - 8, Mork - 7, Frafjord - 7, Hammerseng-Edin - 5, Koren Riegelhuth - 3, Stange - 2, Breistol – 2 şi Breivang.

În ultimele două etape ale grupei 2, CSM Bucureşti (ocupanta locului patru) va întâlni RK Krim Mercator pe teren propriu, la 3 martie, şi Team Esbjerg, în deplasare, la 12 martie. Pentru calificare, bucureștencele trebuie să învingă Krim și ar avea șanse să termine grupa chiar pe locul 3.

Clasament, grupa principală 2:

1. Gyor 11 puncte
2. Larvik 10 p. (+ un joc)
3. Midtjylland 8 p.    
4. CSM București 7 p. (+ un joc)
5. Krim 6 p.    
6. Esbjerg 2 p.

Primele patru clasate în cele două grupe principale se vor califica în faza sferturilor de finală, care se vor juca în dublă manşă eliminatorie, între 7-16 aprilie, pentru biletele din Final Four, programat la Budapesta, în 6-7 mai.


 

DESFĂȘURAREA PARTIDEI, aici

Campioana Europei ocupă, în acest moment, locul al patrulea în a doua grupă principală, cu șapte puncte, după tot atâtea meciuri, iar o victorie contra nordicelor ar putea să o apropie foarte mult de calificarea în sferturile de finală.

În meciul disputat la București, între CSM și Larvik, în chiar prima etapă din Main Round, scorul a fost egal, 26-26.

În celelalte două meciuri din grupă, liderul Gyor se deplasează la Ljubljana, pentru meciul cu Krim, iar Esbjerg și Midtjylland se întâlnesc într-un duel 100% danez.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri