Liga Campionilor | CSM București - Larvik, 26-26, după un meci dramatic

Data actualizării: Data publicării:
588b94f595f9cfd177fe5c9b

CSM București a scos un punct, vineri seară, pe teren propriu, contra norvegiencelor de la Larvik HK, într-o partidă din grupele principale din Liga Campionilor.

csm bucuresti

LIVE VIDEO pentru abonații RCS & RDS

Meci de egalitate între CSM București și Larvik, 26-26 (12-13), în primul meci din grupa principală 2 a Ligii Campionilor.  Campioana Europei nu a reușit să câștige meciul de vineri seară de la ”Polivalentă”, dar păstrează șanse de calificare în Grupele Principale. 

Fiecare echipă a câștigat câte o repriză, gazdelor revenindu-le ocazia să-și adjudece cea de-a doua parte a meciului.

„Tigroaicele” au egalat în ultimele 15 secunde ale partidei, fiind conduse în întregime în actul secund.

De altfel, meciul a fost unul foarte strâns, niciuna dintre echipe nu s-a distanțat la mai mult de patru goluri.

Cele mai bune marcatoare au fost Gulden (CSM) și Kurtovic (Larvik), fiecare cu câte șase goluri.

Primele patru clasate în grupele principale se vor califica în faza sferturilor de finală, care se vor juca în dublă manşă eliminatorie, între 7-16 aprilie, pentru „biletele” din Final Four, programat la Budapesta, în 13-14 mai.


Cu doar două puncte în clasament, CSM nu își permite niciun pas greșit, mai ales pe teren propriu. Vineri, de la ora 19:30, CSM București o va întâlni pe Larvik, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, meciul fiind programat în Sala Polivalentă.

„După câștigarea Ligii Campionilor, normal că pornim ca și favorite, dar este un meci foarte important în următoarea fază a competiției. Sunt foarte importante pentru noi aceste puncte, ne dorim foarte mult să câștigăm și să acumulăm cât mai multe puncte, asta pentru a ajunge în Final Four”, a spus Aurelia Brădeanu.

Tor Odvar Moen, antrenorul echipei Larvik, știe punctul forte al echipei noastre: „Cred că au o echipă foarte puternică, bineînţeles. Este deţinătoarea trofeului, cu jucătoare foarte bune pe fiecare post. Va trebui să facem, ca echipă, un efort fantastic ca să le putem învinge aici, acasă. Gullden e o jucătoare fantastică, care înscrie foarte mult, dar are şi o viziune foarte bună în teren şi va trebui să fim foarte atenţi la ea”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri