Mesajul Cristinei Neagu după accidentarea gravă: „De ce mă temeam, nu am scăpat”

Data publicării:
cristina neagu foto2 facebook

Handbalista Cristina Neagu a postat, joi, un mesaj pe Facebook, după ce a suferit o accidentare gravă în meciul cu Ungaria, în care afirmă că visul său de a câştiga Campioantul European de Handbal continuă prin coechipierele ei din naţionala României.

cristina neagu

"Dragilor, vă mulţumesc pentru mesaje şi susţinere! Din păcate, veştile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucişat anterior. Mă încearcă multe gânduri şi sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final şi visul meu continuă prin ele", a scris Cristina Neagu. 

Căpitanul naţionalei feminine Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă o lungă perioadă, astfel că nu va mai evolua la Campionatul European din Franţa. Ea va fi înlocuită de Bianca Bazaliu de la CSM Bucureşti.

Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat, după opt ani, în semifinalele Campionatului European din Franţa, de pe locul al doilea în grupa a II-a, şi va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris. În cealaltă semifinală se vor duela Franţa şi Olanda. 

România a pierdut, cu 29-31, meciul de miercuri, cu Ungaria, dar a obţinut calificarea după rezultatul Olanda - Germania, scor 27-21.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri