Naționala de handbal feminin s-a întors cu medalia acasă

Data actualizării: Data publicării:
fetele

Fetele au fost aşteptate pe aeroportul Henry Coandă de ministrul Elisabeta Lipă, de oficialităţi, familie, dar de suporteri. Cu toții au vrut să le felicite pentru performanţa extraordinară de duminică. Tricolorele au obţinut o medalie mondială după zece ani de aşteptare, fiind prima de bronz din istorie.

Elisabeta Lipă: Bună seara! Cupa e goală? Nu pot să cred! Felicitări şi mult succes! Mulţumim!

Naţionala României a cucerit medaliile de bronz, după ce a învins Polonia în finala mică, scor 31-22.

„A doua medalie la un campionat mondial în ultimii zece ani, deci cred că este o performanţă uriaşă şi trebuie să ne bucurăm de acest moment”, a spus Cristina Neagu.

„A fost o mare bucurie în momentul în care am văzut că mingea este în plasă şi că noi ne-am calificat în semifinale”, a spus Ada Nechita.

„Mulţumim mult că m-aţi aşteptat aşa frumos, şi cu drag, cu căldură, şi mă bucur enorm că suntem acasă”, a spus Gabriella Szűcs .

„Ne simţim mai libere, mai fericite, obiectivul nostru ni l-am îndeplinit”, a spus Valentina Ardean Elisei.

„Dacă mă pun în situaţia lor, ştiu ce simt, ştiu ce trăiesc ele, ştiu bucuria aia amestecată cu supărarea că puteau fi campioane şi nu au reuşit. Dar vreau să le spun, tot din experienţa mea, că înveţi mai mult din eşecuri”, a spus ministrul Elisabeta Lipă.

„Şi la anul, campioane olimpice! Daaaaa, să ne calificăm şi acolo ne propunem alt obiectiv, al nostru”, au spus tricolorele în timp ce făceau fotografii cu suporterii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri