Zi de glorie pentru handbalul românesc

Data actualizării: Data publicării:
handbal

Performanţă istorică pentru handbalul românesc. SCM Craiova s-a calificat în finala Cupei EHF, după un retur extrem de încins împotriva celor de la Kastamonu.

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a remizat sâmbătă, pe teren propriu, cu formaţia Kastamonu (Turcia), scor 18-18 (9-10), în manşa retur din semifinalele Cupei EHF şi s-a calificat, în premieră, în finala competiţiei. În tur, scorul a fost 23-22 pentru Craiova. 

Învingătoare în prima manşă cu 23 la 22, jucătoarele din Bănie au început bine şi partida de acasă şi au condus cu 8 la 6. Adversarele au revenit şi au preluat conducerea, iar la pauză, Kastamonu a avut 10 la 9.
Partida a fost echilibrată şi în partea secundă. Jucătoarele din Turcia au condus cu două goluri, dar pe final Craiova a forţat şi a egalat la 17. Rezultatul finala fost 18 la 18, iar Craiova este în finala Cupei EHF, acolo unde va juca împotriva norvegiencelor de la Kristiansand. Detalii despre desfășurarea meciului, aici.

Finala se va juca tot în sistemul tur-retur, la începutul lunii viitoare, iar meciurile vor putea fi urmărite în direct la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri