Jucătoarea de tenis Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu cancer

Data actualizării: Data publicării:
Carla Suarez Navarro
Carla Suarez Navarro. Foto: Gettymages

Jucătoarea de tenis Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu cancer al sistemului limfatic. Ea a anunțat că va face ședințe de chimioterapie în următoarele şase luni, relatează marca.com, citată de DigiFM.

Rezultatele clinice au confirmat apariţia limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că detectarea este precoce, proliferarea sa este vindecabilă şi de dimensiuni reduse. Reacţia va fi imediată: voi urma un tratament de chimioterapie pentru următoarele şase luni. Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicilor zilnic, lăsând orice altceva pe planul doi”, a anunţat jucătoarea spaniolă, în vârstă de 31 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Carla Suarez Navarro (locul 71 WTA) a jucat de 12 ori cu Simona Halep. Palmaresul îi este favorabil româncei, cu 7 victorii, față de 5 ale jucătoarei din Spania. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc la Roland Garros 2017, în primul tur. În acel an, Simona avea să joace finala, pe care o pierdea cu Jelena Ostapenko.

În cariera sa, Carla Suarez Navarro a câștigat două titluri WTA la simplu și trei la dublu, potrivit DigiSport.ro.

Cea mai bună clasare a Carlei Suarez Navarro a fost în februarie 2016, locul 6.

Editor web: M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri