Halep și Begu, eliminate în primul tur la dublu, la Madrid. Una dintre adversare are 42 de ani

Data actualizării: Data publicării:
dublu

Perechea Irina Begu/Simona Halep a fost învinsă, luni, cu scorul de 2-6, 6-3, 11-9, de cuplul Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), în primul tur al probei de dublu de la Madrid Open.

ACTUALIZARE 19:35 - Învinsele vor primi un premiu în valoare totală de 12.100 de euro şi 10 puncte WTA.

La ediţia precedentă, Halep şi Begu au ajuns în semifinale.

Învingătoarele vor juca în optimi cu echipa Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), cap de serie numărul 3, care a stat în manşa inaugurală.

Una dintre adversare, Kveta Peschke, are 42 de ani și mai evoluează în circuit doar la dublu, unde se află pe locul 21 în lume! Are 29 de titluri cucerite la dublu în carieră, cehoaica ocupând chiar locul 1 în clasamentul de dublu, în 2011, scrie gsp.ro


LIVE TEXT, AICI, pentru abonații RCS & RDS.

LIVE TEXT, AICI.

Perechea Mihaela Buzărnescu/Alize Cornet (Franţa) a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, de echipa Andreja Klepac (Slovenia)/Maria Jose Martinez Sanchez (Spania), în primul tur al probei de dublu de la Madrid Open.

Pe același teren, dar două meciuri mai târziu, joacă la dublu și Irina Begu alături de Simona Halep, care le vor întâlni pe Nicole Melichar (SUA) și Kveta Peschke (Cehia).

Irina Begu, locul 38 WTA, a fost învinsă luni, în proba de simplu, de rusoaica Maria Şarapova, locul 52 WTA, în manşa a doua a Madrid Open.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri