FCSB - Sporting Lisabona, 1-5. Roş-albaştrii ratează calificarea în grupele Ligii Campionilor

Data actualizării: Data publicării:
170823_FCSB_SPORTING_04_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

FCSB a pierdut categoric returul cu Sporting, scor 1-5, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, urmând să joace în grupele Europa League. Roş-albaştrii au fost egalii portughezilor după prima repriză, însă n-au avut nicio şansă după pauză, când au primit patru goluri.

170823_FCSB_SPORTING_04_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

MECIUL FCSB - Sporting Lisabona VA FI LIVETEXT AICI

GOL! Portughezii înscriu din nou prin Battaglia şi ridică scorul la 1 - 5.

GOL! Scorul ia proporţii, după reuşita lui Bas Dost, care a finalizat cu sânge rece un contraatac perfect, după o pasă excelentă a lui Gelson Martins şi o eroare de poziţionare a lui Larie.

GOL! Portughezii înscriu din nou, prin Gelson Martins în minutul 63

GOL! Portughezii trec din nou la conducere, în a doua repriză, în minutul 60, prin golul lui Acuna.

Scorul la pauză este 1-1.

GOL! FCSB egalează șapte minute mai târziu prin Junior Morais. Brazilianul a împins în poarta goală mingea respinsă de Rui Patricio la şutul lui Alibec. Căpitanul roş-albaştrilor a avut o acţiune splendidă, în care a trecut extraordinar de Mathieu, fostul fundaş de la FC Barcelona. 

GOL! Sporting Lisabona deschide scorul în minutul 13 prin Doumbia. Titularizat în locul lui Bas Dost, atacantul ivorian a marcat din apropiere, după o neatenţie în apărarea roş-albaştrilor. După un aut, Mathieu a prelungit cu capul, Larie nu a reuşit să respingă, iar mingea a ajuns la fostul atacant de la AS Roma, care a înscris uşor, profitând şi de o indecizie a lui Enache. 

Actualizare 21:45. A început partida FCSB - Sporting Lisabona.


Echipele de start:

FCSB: Florin Niță — Gabriel Enache, Ionuț Larie, Marko Momcilovic, Junior Morais — Ovidiu Popescu, Lucian Filip — Filipe Teixeira, Constantin Budescu, Cătălin Golofca — Denis Alibec (căpitan).

Antrenor: Nicolae Dică.

Rezerve: Eduard Stăncioiu — Harlem Gnohéré, Florin Tănase, Marian Pleașcă, Vlad Achim, William Amorim, Dennis Man.

Sporting: Rui Patrício — Cristiano Piccini, Jérémy Mathieu, Sebastian Coates, Fabio Coentrao — Rodrigo Battaglia — Bruno Fernandes, Adrien Silva (căpitan), Marcos Acuna, Gelson Martins — Seydou Doumbia.

Antrenor: Jorge Jesus. 

Rezerve: Romain Salin — Alan Ruiz, Bruno César, Radosav Petrovic, Bas Dost, Iuri Medeiros, Tobias Figueiredo.


Pentru roș-albaștri există și o miză financiară uriașă: Gigi Becali le-a promis jucătorilor săi o primă de calificare de 100.000 de euro.

Meciul FCSB - Sporting se va juca, cel mai probabil, cu casa închisă. De asemenea, traficul rutier va fi restricţionat, miercuri seară, pe mai multe străzi din zona Stadionului ”Naţional Arena”, unde va avea loc meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi Sporting Lisabona.

Peste 260 de poliţişti vor acţiona, miercuri, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul "Naţional Arena”, din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C.S.B. şi Sporting Lisabona. Poliţiştii vor fi prezenţi atât în apropierea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând şi accesul auto al riveranilor în zonele unde este blocată sau deviată circulaţia rutieră.

CITEȘTE ȘI: FCSB-Sporting. Cu cât a ajuns să fie vândut un bilet pe internet

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri