Macron s-a dus în vestiare după ce naționala a pierdut finala. Mesajul pe care l-a transmis jucătorilor

Data publicării:
Kylian Mbappe imbratisat de macron
Președintele Franței Emmanuel Macron, care și-a susținut cu înflăcărare echipa din tribune, a mers după meci la vestiare să-i felicite pe jucători. FOTO: Profimedia Images

Președintele Franței Emmanuel Macron, care și-a susținut cu înflăcărare echipa din tribune, a mers după meci la vestiare să-i felicite pe jucători. În ciuda rezultatului trist, le-a spus că e mândru de ei și i-a lăudat pentru puterea pe care au avut-o să revină când nimeni nu mai credea în șansa lor. 

Emmanuel Macron: "Ați făcut milioane de francezi să viseze și astăzi au vibrat. Ați încântat miliarde de oameni care s-au uitat la acest meci. Ați jucat un fotbal grozav!

Lecțiile, le veți învăța. Vor fi, fără îndoială, regrete după acest meci. Dar aș vrea să nu aveți prea multe regrete.

Vă rog, ascultați-mă cu atenție! Sunteți o mare echipă. Nu cred că există altă echipă care ar fi putut face ceea ce ați făcut voi până acum, să revină de două ori și să fie atât de aproape de a câștiga. Așa este fotbalul, așa este sportul!

Ați avut inima, foamea, dorința și talentul de a ajunge acolo. Doar pentru asta am vrut să vin să vă văd și să vă mulțumesc. I-ați făcut pe francezi să viseze. Deci, mulțumesc! Mulțumesc celor care, poate, vor păstra tricoul după acest meci. Sunteți mulți care sunt foarte tineri și care vor face mult mai mult.

Veți câștiga mai mult pentru că aveți o experiență nebună la bord. În seara asta, va fi greu, dar mâine ne întoarcem la atac. Așa se câștigă.

Eu sunt mândru de voi! Trăiască Republica și trăiască Franța!"



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri