Managerul de comunicare al Simonei Halep a atacat-o pe Bianca Andreescu pe Instagram, după meciul de la Turneul Campioanelor

Data publicării:
Bianca Andreescu, Rogers Cup
Bianca Andreescu a câștigat trofeul de la Rogers Cup. FOTO: Guliver/ Getty Images

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a făcut o postare controversată pe Instagram după partida Halep-Andreescu.

Hodor a spus că există impresia greșită potrivit căreia trebuie să pleci din România ca să faci performanță. Totodată, le-a mulțumit părinților Simonei pentru că "nu au ales ideea finanțării unei alte țări".

Redăm textul integral al postării lui Cosmin Hodor:

”Astăzi, Simona ne-a arătat o dată în plus că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță.

Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campioni pentru România. Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și de a juca pentru un alt steag”, a scris Hodor, pe Instagram.

Tatăl Biancăi Andreescu: Noi vorbim acasă în română

Tatăl Biancăi Andreescu a dezvăluit că învingătoarea de la US Open vorbește acasă, cu părinții ei, limba română. Mai mult, jucătoarea de 19 ani știe să și scrie în limba noastră, informează Digisport.ro

"Bianca a început tenisul în România, la 6 ani. Soția s-a mutat împreună cu Bianca acolo, am vrut să începem un business. Doi ani și jumătate a făcut tenis acolo. De acolo știe și limba, știe să și scrie. Noi vorbim acasă în română și asta o ajută.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri