Mesajul Larisei Iordache, după accidentarea groaznică de la Montreal

Data actualizării: Data publicării:
Larisa Iordache
Foto: Agerpres

După accidentarea gravă suferită la Campionatul Mondial de la Montreal, gimnasta Larisa Iordache va avea nevoie de o intervențide chirurgicală asupra tendonului pe care l-a rupt în timp ce își făcea încălzirea pentru exercițiul la sol.

Larisa Iordache
Foto: Agerpres

Gimnasta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care își exprimă regretul pentru faptul că toată munca depusă pentru Campionatul Mondial a fost spulberată de o accidentare.

„Când am spus că sunt pregătită pentru orice nu mă așteptam chiar la asta. Ce-i drept m-a cam luat prin surprindere. Deși sunt bulversată încerc să îmi adun cuvintele pentru a putea să vă mulțumesc din tot sufletul!

N-am crezut că toată munca noastră, a mea și a antrenorilor, se poate evapora într-o fracțiune de secundă... n-am crezut și încă pare un vis neplăcut. Dar, cum e vorba aceea, ”cazi de șapte ori, te ridici de opt”. Eu o aleg de fiecare dată, iar acum din nou o să o fac, însă sper să îmi iasă mai bine!

Mulțumesc încă o dată pentru mesaje, gânduri bune și susținerea voastră!
Mulțumesc antrenorilor mei pentru tot! We are a team!
Mulțumesc familiei mele pe care o iubesc și mă iubește necondiționat, pentru fiecare clipă în care îmi sunteți alături. Mulțumesc!„, a transmis gimnasta. 

„Larisa Iordache s-a accidentat la încălzire și e out de la Mondialele de la Montreal. Diagnostic, ruptură de tendon ahilian. Sănătatea ei e tot ce contează acum. Fii tare Larisa!”, a precizat Federația Română de Gimnastică.

Sportiva va fi operată în țară, a precizat antrenorul.  „Tendonul e rupt. Trebuie operat în țară. Încercăm să ne întoarcem mai repede, a declarat antrenorul Cristi Moldovan, citat de pagina de Facebook a Clubului Sportiv Dinamo, grupare la care este legitimată gimnasta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri