Mesajul transmis de antrenorul Simonei Halep, după înfrângerea de la Roland Garros

Data publicării:
darren cahill simona halep GettyImages-504654308
Foto: Guliver/GettyImages

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, i-a transmis, luni, un mesaj încurajator elevei salei, în care îi spune că, din tot cea a realizat în două luni, titlu la Madrid şi finale la Roma şi Roland Garros, este cel mai mândru de atitudinea ei după înfrângerea din ultimul act al French Open, scrie News.ro.

"Dintre toate lucrurile frumoase pe care le-ai realizat în aceste două luni, de asta sunt cel mai mândru. Te îmbrăţişez", a postat Cahill pe Twitter, apoi a ataşat un paragraf scris de Steve Tignor de la Tennis Magazine.

"Majoritatea jucătoarelor ar fi fost greu apăsate de risipirea unui avantaj de 6-4, 3-0, în finala French Open şi ar fi avut un discurs de cedare convingător şi binevoitor după aceea. Dar nu şi Simona Halep. Cu ochii uscaţi, ea i-a acordat credit adversarei, a mulţumit familiei ei amuţite şi triste din tribună. <Să continuăm să muncim> le-a spus ea cu speranţă, <să credem în continuare> şi a admis asta: <poate nu am fost pregătită să câştig>. Peste orice face cu racheta, onestitatea este calitatea ei cea mai puternică. Mai mult decât orice s-a întâmplat anul acesta la French Opem, îmi voi aminti echilibrul şi cuvintele ei la înfrângere", a scris Steve Tignor.

La o oră de la această postare, Cahill a notat: "Vă mlţumesc pentru toate mesajele de susţinere a Simonei. Vom continua să muncim. Niciodată mulţumiţi. Ziua ei va veni. Ne vedem pe iarbă."

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat câştigarea turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finală disputată în carieră, cu Jelena Ostapenko. Letona, numărul 47 WTA, câştigat primul ei trofeu ca profesionistă, la câteva zile după ce a împlinit 20 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri