Moment amuzant cu un baschetbalist de origine română. Cum a reușit să se „înghesuie”, la 2,31 metri, într-un Hyundai Accent

Data actualizării: Data publicării:
robert
@captura YouTube

Imagini cu baschetbalistul Robert Bobroczkyi, de origine română, născut la Arad, au amuzat mulți fani ai acestui sport. La o înălțime de nu mai puțin de 2,31 metri, acesta a acceptat să arate cum reușește să intre într-o mașină medie.

robert
@captura YouTube

Robert, stabilit în SUA, încă nu joacă în NBA. La 17 ani însă, are o înălțime impresionantă, vorbește fluent trei limbi și este un jucător de baschet foarte lăudat.

Pentru că însă nu a ajuns să câștige suficienți bani din sportul pe care-l practică, Robert nu își permite un automobil pe măsura lui. Are un Hyundai Accent, o mașină confortabilă pentru un om de înălțime medie sau chiar unul înalt, însă nu și pentru un baschetbalist care depășește cu mult 2 metri.

Imaginile cu jurnalistul care îl provoacă să arate lumii întregi cum reușește să intre în mașină au fost publicate pe YouTube.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citiți și:  VIDEO. Un adolescent român are 2,30 metri la 15 ani

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri