Monica Seleș, declarație superbă despre Simona Halep

Data actualizării: Data publicării:
monica seles getty

Nume de legendă în istoria tenisului, Monica Seleș spune că a fost cucerită de succesul Simonei Halep, la Roland Garros. O va susține pe cea mai bună jucătoare a lumii și la Wimbledon, unde Halep va lua startul marți, cu jucătoarea de pe locul 100 WTA, Kurumi Nara.

Wimbledon 2018 Halep LIVE TEXT de la 18:30, în primul tur, contra japonezei Kurumi Nara

Cu nouă titluri de Grand Slam în carieră, dintre care şapte câştigate până la vârsta de 19 ani, Monica Seleş este fan declarat al Simonei Halep.

Monica Seleş, fost lider WTA: Este minunat cum a reuşit să joace la Roland Garros. A fost atât de aproape să piardă de multe ori, dar a fost capabilă să revină şi să arate atâta forţă mentală şi determinare. A fost o plăcere să o urmăresc.

Citiți și: 
Înjunghiată pe teren. Cum i-au fost afectate viața și cariera uneia dintre cele mai bune jucătoare de tenis din istorie

27 de ani au trecut de când Monica Seleş ocupa primul loc WTA. Fosta senzaţie a tenisului, de la începutul anilor 90, nu îşi poate imagina cum ar fi arătat un meci de-al ei cu Simona Halep.

Monica Seleş: Se poate întâmpla aşa ceva doar într-un joc video. E atât de greu să compari generaţiile, fiecare are punctele ei forte, dar şi anumite slăbiciuni.

Probabil Arantxa Sanchez a avut cel mai apropiat stil de joc cu cel al Simonei, dar Simona e Simona, iar Arantxa e Arantxa. Nu pot fi comparate.

Simona se va retrage într-o zi, dar va fi modelul multor jucătoare tinere. În esenţă, este vorba despre a lăsa ceva în urmă.

Wimbledon este singurul turneu de Grand Slam pe care Monica Seleş nu a reuşit sa îl câştige. A jucat doar o finală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri