Naomi Osaka vorbește despre ce s-a întâmplat în meciul cu Simona Halep: „După lovitura aia, nu mi-a mai intrat nicio minge”

Data publicării:
naomi osaka
Foto: Agerpres

Naomi Osaka a pierdut categoric meciul cu Simona Halep, din turul al doilea al turneului de la Roma. Japoneza a câștigat un singur game, primul, al partidei, apoi nu a reușit să mențină ritmul și a părut ea însăși surprinsă de jocul ei slab.

naomi osaka
Foto: Agerpres

Citește și: Între disperare și zâmbet auto-ironic. Reacțiile lui Naomi Osaka în fața asaltului Simonei Halep

După partidă, Naomi Osaka a explicat că în al doilea game al partidei, game care s-a jucat aproximativ 10 minute, nu i-a mai intrat în terenul adversarei nicio minge trimisă din backhand.

Citește și: Lovitura de geniu a Simonei Halep, care a hotărât soarta meciului. Osaka n-a mai câștigat nimic după asta

„Dintr-un motiv sau altul, n-am mai putut să bag nicio minge în teren după acel 1-0 în primul set, în special cu backhand-ul. Și ea avea un joc de neclintit. Și știu sigur că ea știa că nu pot să mai lovesc bine cu backhand-ul, așa că mă forța numai în raliuri cu backhand-ul”, a declarat Naomi Osaka.

În optimile turneului de la Roma, Simona Halep o va întâlni pe americanca Madison Keys, pe care a învins-o în cinci din cele șase partide disputate până acum. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri