(P) Fă un mix la marele fix! Câștigă din două părți, la ambele porți. Da, se poate

Data publicării:
780x440 Digi24

Ne plac combinațiile. Nu alea românești. Combinațiile bune. Alea cu cap. Cum ar fi să joci într-o parte și să vină câștigurile din două părți.

Acum, la Casa, ai slotul Liga 1 – numai și numai la Casa -, ți-l configurezi cu ce echipe vrei (toate din Liga 1), îi dai spin după spin și primești o recompensă frumoasă cu două zerouri ca pariu fără risc. Pe aia poți s-o pui pe ce vrei tu, însă recomandăm Liga 1 că tot începe și e proaspătă. Cu echipe cum erau pe vremuri și cu orgolii de 2021.

D’asta ziceam că iei din două părți, la orice poartă ai juca. Până la urmă, ești liber să alegi învingătorul și uneori să-ți învingi și emoțiile de dragul unui bilet câștigător. Oameni suntem, la Casa venim.

Hai în campanie, joacă slotul Liga 1 la noi și ia pariul fără risc despre care spuneam. Că tot te-am prins, îți mai spunem că avem cote speciale pe tot ce vine în Liga 1, combo-uri de toată frumusețea, totul #casafiebine. Poți să iei pe golgheter, clasament final, retrogradate și mai pregătim noi ceva la desert până apari tu pe site și-n app.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri