(P) PariuriX.com vă prezintă casele de pariuri online de top recomandate

Data actualizării: Data publicării:
DigiSport - PariuriX.com vă prezintă casele de pariuri online de top recomandate
betting bet sport phone gamble laptop over shoulder soccer live home website concept - stock image

Atunci când te gândești să-ți deschizi un cont nou la pariuri online, nu este suficient să vezi dacă respectivul operatorul este licențiat la ONJN, ci trebuie să te asiguri că merită să joci acolo. Cum faci asta? Pe PariuriX.com găsești recenzii detaliate dar și discuții despre agențiile de pariuri online care activează legal la noi în țară. Vezi care sunt punctele forte ale operatorilor, confrunți cu ceea ce te interesează pe tine și apoi vezi dacă alți pariori au avut probleme acolo.

Acestea sunt cele 5 case de pariuri online de top recomandate de specialiștii PariuriX.com:

Sportingbet (L1160656W000327) – Dispune de o platformă de pariuri modernă, intuitivă și super-optimizată pentru computer, tabletă și mobil. Le propune jucătorilor activi pachete de loializare, concursuri gratuite și diverse oferte care pot fi revendicate zilnic.

Unibet (L1160657W000330) – Le oferă jucătorilor români acces la nu mai puțin de 4 platforme licențiate: pariuri sportive, bingo, poker și casino, dar și pronosticuri argumentate furnizate de specialiștii Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu.

Betfair (L1160655W000329) – Deține cea mai populară platformă de Betting Exchange de pe planetă și o secțiune de pariuri tradiționale în cotă fixă, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și asigura biletele, de a prinde cote sporite chiar și după plasarea biletelor, de a face Cash Out total sau parțial și altele.

Betano (L1170664W000663) – Agenția transmite zeci de mii de evenimente sportive în format live video anual și le oferă posibilitatea jucătorilor să parieze zilnic pe cote la care operatorul își oprește marjă de câștig 0%. În plus, aplicația dedicată pentru iOs permite plasarea pariurilor prin comandă vocală!

Netbet (L1160651W000195) – Este unul dintre operatorii care nu încetează să-și surprindă utilizatorii prin oferte promoționale, care sunt organizate în jurul evenimentelor sportive de mare interes. Oferta bogată de pariuri live este completată foarte bine de transmisiunile live video, dar și de viteza de navigare.

Pe site-ul PariuriX.com puteți găsi părerile pariorilor români cu privire la operatorii licențiați la ONJN. În momentul de față veți găsi recenzii și discuții despre toate cele 16 case de pariuri care activează în mod legal pe online-ul românesc. În plus, tot acolo veți găsi și toate detaliile care v-ar putea interesa vizavi de agențiile licențiate, cum ar fi: sumele minime pentru depunere, metodele de plată acceptate, numărul de meciuri transmise live video și campionatele difuzate, tipurile de pariuri, valoarea cotelor, aplicațiile pentru mobil, dar și situațiile cu care s-au confruntat ceilalți jucători.

Sfaturile de aur bazate pe o experiență de peste 15 ani în domeniu vin din partea lui Cădar Marius, fondator al comunității pariorilor din România și autor al primei cărți dedicate pariurilor sportive care se tipărește la noi în țară.

Specialistul ne-a explicat de ce este important să jucăm la pariuri online: “Șansele de câștig sunt cu până la 20% mai mari atunci când alegi să pariezi online. Nu ai taxe de plătit la fiecare bilet jucat și nici impozit pentru fiecare bilet câștigător. Dacă mai luăm în calcul ofertele în care cotele sunt mai mari decât de obicei, sunt cazuri în care payout-ul este 100%, asta înseamnă cote maxime! Per total șansele tale de câștig cresc semnificativ!”.

Unul dintre primii jucători de pe online din România a mai adăugat: “De-a lungul anilor am pariat la mai multe case de pariuri sportive online și am ajuns la concluzia că nu este suficient să ai cont la o singură agenție pentru a putea câștiga la pariuri online pe termen lung.”. Specialistul se referă în primul rând la posibilitatea de a avea acces la o piață vastă de cote, din care jucătorul poate alege mereu să parieze acolo unde găsește valoarea cea mai bună pentru opțiunea aleasă. Câștigând chiar și numai 1% în plus la fiecare pariu, la sfârșit de lună, diferența care se adună în plus poate reprezenta chiar profitul pariorului din respectivul interval calendaristic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri