Pilotul de Formula 1 Charles Leclerc a fost jefuit de un ceas de 300.000 de euro în timp ce dădea autografe

Data publicării:
Formula 1 Championship Formula 1 Heineken Australian Grand Prix 2022, 3rd round of the 2022 FIA Formula One World Championship, Albert Park Circuit, Melbourne, Australia - 10 Apr 2022
Charles Leclerc a fost jefuit de un ceas de 300.000 de euro în timp ce dădea autografe FOTO: Profimedia Images

Charles Leclerc, liderul campionatului de Formula 1, a fost jefuit de un ceas de 300.000 de euro în Italia, în timp ce dădea autografe. Aceeași marcă de ceas a fost furată și de la pilotul britanic Lando Norris, la Wembley.

Presa italiană spune că furtul a avut loc în orașul Viareggio din Toscana, unde Leclerc își petrecea câteva zile de vacanță. În timp ce făcea fotografii cu fanii, a rămas fără ceasul Richard Mille.

Motorsport.com spune că piesa personalizată RM67 ar putea „depăși cu ușurință un milion de euro" la o licitație specializată, Leclerc fiind sponsorizat de compania elvețiană în mare parte din cariera sa.

Producătorii de ceasuri au semnat un contract cu echipa Ferrari a lui Leclerc în sezonul trecut și au un contract și cu McLaren.

În mod similar, lui Norris i-a fost furat ceasul în urma înfrângerii Angliei în fața Italiei, în finala Euro 2020.

Atunci, pilotului născut la Bristol i s-a furat ceasul prototip de 40.000 de lire sterline în circumstanțe violente, în timp ce, în cazul lui Leclerc, acesta nici măcar nu și-a dat seama inițial că furtul a avut loc.

„Monegascul se afla în Versilia împreună cu antrenorul său sportiv, Andrea Ferrari, când, puțin după ora 22:00, un grup de persoane i-a cerut lui Charles să facă împreună o fotografie ", susține Motorsport.com. „Dexteritatea furtului a dus la ipoteza unei operațiuni planificate, iar când Leclerc și-a dat seama că a fost jefuit, a depus reclamație la postul local de carabinieri”.

„Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a verifica prezența eventualelor camere de supraveghere în zona furtului care ar putea ajuta la identificarea autorilor", se spune într-un comunicat al Poliției italiene.

Antrenorul lui Leclerc a comentat, de asemenea, furtul printr-o postare pe Instagram în care se plângea de iluminatul din zonă.

„Via Salvatori este complet în întuneric de luni de zile. Am raportat acest lucru de luni de zile. Ei bine, ieri seară, în Via Salvatori, ne-au jefuit. Vă gândiți să aranjați mai devreme sau mai târziu iluminatul?”, a scris antrenorul.

Fostului pilot de F1, Jules Bianchi, i s-a furat, de asemenea, un ceas Richard Mille în timp ce se afla la Paris, într-un alt eveniment similar.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri