Pilotul de Formula 1 Fernando Alonso, lovit de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă

Data publicării:
fernando alonso in costum de formula 1
Pilotul de Formula 1 Fernando Alonso a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă Foto: Profimedia

Fernando Alonso, dublu campion mondial la Formula 1, a avut un accident în Elveția, fiind lovit de o mașină în timp ce mergea cu bicicleta, relatează BBC.

Spaniolul a fost lovit de o mașină în apropiere de casa sa din Lugano și ar avea o fractură la mandibulă, potrivit unor surse.  El ar urma să fie dus la Berna, unde există o unitate medicală specializată în asemenea fracturi.

Pilotul, care anul acesta se întoarce în Formula 1 după doi ani de absență, este conștient și se simte bine, a transmis echipa sa Alpine F1. El va fi supus unor examinări medicale suplimentare vineri, spune Alpine, fără a confirma dacă Alonso este internat în spital. 

Accidentul ridică semne de întrebare dacă Fernando Alonso va fi pregătit să ia startul în noul sezon de Formula 1, luna viitoare, în Bahrain. Testele pre-competiționale ar urma să aibă loc între 12 și 14 martie, iar prima cursă în 26-28 martie.

Alonso, câștigător a 32 de Grands Prix-uri și campion mondial în 2005 și 2006, a părăsit Formula 1 la sfârșitul anului 2018, după patru sezoane lipsite de rezultate la McLaren. El a mai pierdut startul sezonului competițional o dată, în 2015, când a suferit un accident în pre-sezon.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri