Prima reacție a lui Darren Cahill, după calificarea istorică a Simonei Halep în finala Australian Open 2018

Data publicării:
simo cahill

La scurt timp după ce Simona Halep s-a calificat în prima sa finală de la Australian Open, Cahill a fost prezent în studioul ESPN, post la care este analist, pentru a comenta prima semifinală a turneului masculin, pe care croatul Marin Cilic a câştigat-o în trei seturi cu britanicul Kyle Edmund, scor 6-2, 7-6, 6-2, scrie DigiSport.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI, finala AUSTRALIAN OPEN 2018

Australianul nu a scăpat de întrebările referitoare la meciul Simonei. "Pot fi sincer? Sunt puţin stors de puteri", a fost răspunsul lui Cahill. Replica a fost pe măsură: "O să-ţi aducem o cafea".

Redevenind serios, Cahill a spus că se aştepta la o adevărată "bătălie" între Halep şi Kerber, bazându-se pe tradiţia duelurilor directe.

"De fiecare când cele două fete s-au întâlnit au fost astfel de meciuri, bătălii incredibile. Se şi respectă foarte mult una pe cealaltă. Sunt mândru de felul în care Simona a luptat în acest turneu încă din primul tur, cu acea accidentare la gleznă. A fost prima oară când am văzut-o luptând pentru fiecare minge, de la primul punct din turneu până la sfârşit", a precizat australianul de 52 de ani.

Sâmbătă dimineaţă, de la ora 10:30, constănţeanca de 26 de ani are ocazia de a cuceri primul titlu de Grand Slam al carierei, în finala cu daneza Caroline Wozniacki. Şi aceasta aşteaptă primul succes la turneu major, după două finale pierdute.

"Va fi un meci grozav împotriva lui Wozniacki, Simona va trebui să lupte aşa cum a făcut-o şi azi (ieri - n.r.). Va fi o altă bătălie", a afirmat Cahill.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri