Prima reacție a Simonei Halep, după înfrângerea dureroasă de la Singapore

Data publicării:
simona halep
FOTO: Agerpres

Simona Halep a vorbit despre meciul pierdut în două seturi (6-0, 6-2) în fața danezei Caroline Wozniacki, la Turneul Campioanelor de la Singapore, și a recunoscut că nu a fost cea mai bună zi a ei, a făcut multe erori neforțate și a lăsat-o pe adversara ei să preia controlul asupra partidei.

simona halep
FOTO: Agerpres

"Cred că a fost una din zilele mele proaste. Am făcut prea multe greşeli şi ea nu a ratat. Am ratat prea multe lovituri ca să câştig un meci. În setul doi am simţit că pot reveni, dar era prea târziu. Nu am simţit mingea şi am simţit terenul puţin lent. Eu m-am simţit mai greoaie pe teren şi totul mai lent. Caroline a jucat bine, dar eu am ratat prea mult. Dacă puteam ţine mingea în teren ar fi fost mult mai bine. Poate nu am încercat suficient pentru a ţine mingea pe tren, am încercat, m-am luptat, nu am renunţat, dar nu am simţit mingea", a spus Halep în conferinţa de presă de după meci.

Ea a precizat că nu se gândeşte la şansele de calificare în faza următoare, ci doar să joace mai bine: "Nu mă gândesc la calificare, ci la a juca mai bine decât azi, categoric. Mă gândesc doar să uit de ce a fost şi să joc mai bine data viitoare. Am servit destul de bine, am returnat OK, însă în timpul punctelor am ratat prea mult. Data viitoare va trebui să mă calmez, să ţin mingea în joc şi să o fac pe adversară să alerge".

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în etapa a II-a a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore.

În a doua partidă a etapei, Elina Svitolina din Ucraina, locul 4 WTA, o întâlneşte pe Caroline Garcia din Franţa, locul 8 WTA.

În ultimul meci al ei în Grupa Roşie, Simona Halep o va întâlni, vineri, pe Svitolina.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri