Prima reacție a Simonei Halep, după victoria de la Doha: „Nu sunt chiar într-o stare perfectă, dar am încredere că va fi bine”

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep

Imediat după victoria din turul doi de la Doha, Simona Halep a oferit primele declaraţii, chiar pe teren, în direct la Digi Sport.

Halep - Sevastova, LIVE VIDEO și LIVE TEXT, azi, în optimi, la Doha

„Mi-a plăcut meciul, m-am bucurat de el. Am resimţit uşoare dureri, dar mă bucur că am revenit aici, că am jucat în faţa voastră şi că am reuşit să câştig. Nu sunt chiar într-o stare perfectă, dar am încredere că va fi bine şi în meciurile următoare. Mă bucur că am făcut un turneu bun în Australia, dar îmi pare rău că nu am câştigat. Am câştigat aici, la Doha, în 2014, şi la acea vreme era unul dintre cele mai importante turnee pe care le-am câştigat. E minunat să am atâţia suporteri. Îmi face plăcere să joc aici în faţa voastră şi vă mulţumesc din nou!”, a declarat Simona Halep.

Halep - Makarova, 6-3, 6-0, în turul 2 la Doha. Simona câștigă spectaculos primul meci după finala de la Melbourne

Cel care i-a luat interviul Simonei a remarcat și faptul că românca strânge mulți suporteri în tribune, așa că i-a urat să ajungă cât mai departe în turneu. În plus, i-a propus în glumă un zbor charter București - Doha, pentru cei care vor să ajungă la meciurile ei.

În optimi, Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea letonă Anastasija Sevastova (locul 15 WTA). Simona Halep conduce cu 5-3 la meciuri directe în fața acesteia. Halep a câștigat de altfel ultimele patru întâlniri cu aceasta, iar în 2016, la Bucharest Open, a reușit să o învingă cu 6-0, 6-0.

Miercuri a fost o zi de grație pentru sportivele din România. Patru românce s-au calificat în optimi la competiţia Premier 5 de la Doha: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Mihaela Buzărnescu.

O nouă surpriză la Doha. Sorana Cîrstea învinge una dintre cele mai în formă jucătoare ale anului

Monica Niculescu, meci greu în optimi la Doha. Cine îi va fi adversară

Victorie extraordinară a Mihaelei Buzărnescu în fața lui Ostapenko

PROGRAMUL SPORTIVELOR DIN ROMÂNIA ÎN OPTIMILE DE FINALĂ DE LA DOHA

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, joi, în jurul orei 16:30, împotriva sportivei letone Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Doha. Această partidă va fi a treia care se va desfăşura pe terenul central.

Pe această arenă, ziua este deschisă de o altă româncă, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, care va evolua, de la ora 13:00, cu spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4. Al doilea meci va fi Karolina Pliskova - Catherine Bellis.

După partida Simonei Halep, nu înainte de ora 18.00, urmează duelul dintre daneza Caroline Wozniacki, locul 1 WTA, şi Monica Niculescu, locul 92 WTA, venită din calificări.

Pe terenul 1, Mihaela Buzărnescu o va întâlni în al doilea meci al zilei de joi pe germana Julia Goerges, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9. Înaintea acestei partide, de la 14:30, se va disputa întâlnirea Caroline Garcia - Anna Blinkova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri