Primele declarații ale Simonei Halep, după înfrângerea de la Wuhan Open

Data publicării:
Porsche Tennis Grand Prix - Day 6
Foto: Gulliver/Getty Images

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, care a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Daria Kasatkina, locul 31 WTA, a declarat că nu face o dramă din această înfrângere, însă a subliniat că va avea multe de învăţat din ea, relatează News.ro.

Porsche Tennis Grand Prix - Day 6
Foto: Gulliver/Getty Images
"Nu am mai jucat de vreo lună. Este greu să revii şi să joci meciuri. Este greu să intri în ritm în câteva ghemuri. Poate a fost o greşeală că nu am jucat, dar aveam nevoie de odihnă după US Open. Cred că Daria a jucat foarte bine şi i-a ieşit totul. Dar nu a fost cea mai bună zi a mea. Este greu, dar iau lucrurile aşa cum sunt. Nu este nicio dramă. Dar cu siguranţă voi discuta despre acest meci şi voi învăţa multe din el", a declarat Halep, conform wtatennis.com.
 
Daria Kasatkina, câştigătoarea meciului cu Halep, crede că meciul cu românca a fost mult mai greu decât o arată scorul: "Mereu este greu să joci contra Simonei. Meciul a fost mai greu decât o arată scorul, eu am jucat bine. M-am şi pregătit bine pentru acest meci. Vreau doar să joc cel mai bun tenis, să mă concentrez la fiecare punct pentru că nu vreau să spun că îmi doresc ceva şi aşa ceva nu se va întâmpla", a afirmat Kasatkina.
 
Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Daria Kasatkina, locul 31 WTA, în manşa a doua a turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan. Halep a fost acceptată direct în această fază a competiţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri