Răzbunarea suporterilor pe un jucător, din cauza unui penalty ratat - VIDEO

Data publicării:
fotbalist

Un grup de suporteri nefericiţi din Sierra Leone i-au spart casa fundaşului Umaru Bengura, în urma loviturii de pedeapsă ratată de jucător, la meciul din calificările pentru Cupa Mondială dintre Sierra Leone şi Liberia, scor 1-0, informează MEDIAFAX.

Casa lui Bengura, aflată în Freetown, Sierra Leone, a fost atacată de un grup de fani supăraţi. Sierra Leone ar fi trebuit să câştige cu 2-0 pentru a putea avansa în cursa calificărilor, după ce fusese învinsă, în primul tur, cu 3-1.

Golul lui Kei Kamara, din minutul 55, a adus Sierra Leone cu un pas mai aproape de calificare. În minutul 90+5, Umaru Bangura a spulberat şansa calificării, după ce a ratat un penalty, şutul fiind apărat de portarul liberian, în vârstă de 18 ani, Ashley Williams.

Suporterii supăraţi au aruncat cu pietre în casa căpitanului naţionalei Sierra Leone. Potrivit BBC, ferestrele şi uşile au fost grav avariate.

”Sunt foarte dezamăgit, dar, în acelaşi timp, aş dori să îmi cer scuze şi să implor iertarea”, a declarat Bengura pentru BBC.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri