Reacția nervoasă a lui Cosmin Contra, la acuzațiile grave ale selecționerului Suediei

Data publicării:
Cosmin Contra

Selecționerul României, Cosmin Contra, le răspunde suedezilor, după ce aceștia au acuzat o lipsă de fair-play în partida disputată marți seară și încheiată cu victoria României. Nemulțumirile suedezilor au fost legate de faptul că Sebastian Colțescu a fost arbitru de rezervă, iar selecționerul Suediei a avut o reacție foarte dură, la finalul meciului.

Întrebat de jurnaliștii suedezi dacă i se pare normal ca la meci să fie prezent un arbitru român, Cosmin Contra s-a enervat:

„Credeți că Suedia a pierdut pentru că al patrulea arbitru a fost român? Nu înțeleg această întrebare. Suedia e o echipă bună și va juca la Cupa Mondială. Nu contează cine a fost al patrulea arbitru. N-a influențat cu nimic jocul. Suedia putea primi un cartonaș roșu, în ultimele minute ale meciului, dar nu a primit. Am meritat victoria”, a spus Cosmin Contra, potrivit publicației Expressen.

Reprezentativa României a învins, marţi seară, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Suediei, calificată la Cupa Mondială, într-un meci amical disputat la Craiova. Golul a fost marcat de Dorin Rotariu, în minutul 57, cu un şut din careu, la colţul lung.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri