Replica acidă a Serenei Williams pentru tenismenul care a spus că sportiva ar ocupa locul 700 în ATP

Data publicării:
serena williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, care şi-a întrerupt temporar cariera fiind însărcinată, a făcut o postare pe Twitter în care îi cere lui John McEnroe, care a spus despre ea că ar fi în jurul locului 700 în circuitul masculin, să o lase în pace cu declaţiile lui, informează L'Equipe, citat de News.ro.

"Dragă John, te ador şi te respect, dar te rog, te rog, nu mă mai include în declaraţiile tale care nu sunt susţinute de fapte. N-am jucat cu niciun băiat din circuitul ATP şi nici nu am timp de aşa ceva. Respectă-mă pe mine şi viaţa mea personală, mai ales acum când aştept un copil. O zi bună, domnule", a scris Williams pe Twitter.

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, duminică, la postul american de radio NPR, că Serena Williams ar ocupa un loc în jurul poziţiei 700 dacă ar juca în circuitul masculin.

"Dacă ar juca în circuitul masculin, Serena Williams ar fi în jurul locului 700. Asta nu înseamnă că ea nu este o jucătoare incredibilă. Ea i-ar putea bate în anumite zile pe unii băieţi, deoarece are o putere mentală incredibilă. Dar dacă ar trebui să joace în circuitul masculin în fiecare zi ar fi altă poveste", a spus McEnroe, fost lider în clasamentul ATP.

Serena Williams, în vârstă de 35 de ani, care şi-a întrerupt temporar cariera fiind însărcinată, a câştigat 72 de titluri în carieră, dintre care 23 de Grand Slam, şi a fost lider în clasamentul WTA timp de 319 săptămâni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri