Ronaldinho a trecut din penitenciar în arest la domiciliu, după ce a plătit o cauțiune de 800.000 de dolari

Data actualizării: Data publicării:
ronaldinho

Fosta vedetă braziliană Ronaldinho a primit dreptul de a sta în arest la domiciliu în Paraguay, la o lună după ce a fost arestat pentru că a intrat în țară cu documente false, informează CNN.

Ronaldinho și fratele său au fost arestați de poliția din Paraguay pe 4 martie, iar procurorul de caz a anunțat că au fost găsite diferite documente, inclusiv cărți de identitate și pașapoarte din Paraguay pe numele celor doi.

Aceștia au fost arestați și încarcerați într-un penitenciar din Asunción. Marți, cei doi au apărut în fața unui judecător printr-o transmisie video.

Judecătorul Gustavo Amarilla a anunțat verdictul, explicând că Ronaldinho și fratele său au plătit câte o cauțiune de 800.000 de dolari. Astfel, cei doi vor putea rămâne într-un hotel din capitala statului până la finalizarea investigației.

Sentința a fost transmisă în direct de canalele de știri din Paraguay. Autoritățile susțin că Ronaldo de Assis Moreira, cunoscut drept "Ronaldinho", folosea un pașaport autentic din Paraguay, dar cu informații false. Documentele au fost găsite în timpul unei percheziții efectuate în camera în care s-a cazat fostul jucător, la Yacht Resort Hotel and Golf Club din orașul Lambaré.

Pentru a deține un pașaport paraguayan, un cetățean trebuie să locuiască în țară o anumită perioadă de timp.

Ronaldinho a jucat la Barcelona, AC Milan și Paris Saint-Germain, adunând peste 500 de partide pentru cluburi. A apărut de 97 de ori în tricoul naționalei Braziliei, echipă pentru care a înscris 33 de goluri și pe care a ajutat-o să câștige Campionatul Mondial din 2002.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri