Selecţionerul Australiei: Fotbalul din Europa este greu de privit

Data publicării:
fotbalisti

Ange Postecoglou, antrenorul naţionalei australiene, a declarat că fotbalul din Europa este de o calitate destul de slabă, iar de la unele meciuri pe care a fost nevoit să le urmărească i-a venit să prărăsească tribuna încă de la pauză.

fotbal foto facebook frf

"Majoritatea jucătorilor mei evoluează în Europa şi trebuie să urmăresc meciurile lor. Calitatea fotbalului european este destul de slabă. Unele meciuri sunt greu de privit şi nu vorbesc aici doar despre Marea Britanie. Am revenit de curând din Europa, nu vreau să dau nume, dar la unele meciuri îmi venea să plec la pauză. Aş vrea un campionat mai puternic în Australia", a spus Postecoglou. Potrivit L'Equipe, preluat de News.ro, acesta a urmărit meciuri din Anglia, Germania şi Olanda.

Ange Postecoglou, în vârstă de 51 de ani, este născut la Atena, dar părinţii săi au emigrat în Australia când el avea cinci ani. A devenit selecţionerul Australiei în octombrie 2013 şi a reuşit calificarea la Cupa Mondială din 2014. La turneul final din Brazilia, australienii au înregistrat trei înfrângeri în faza grupelor: 1-3 cu Chile, 2-3 cu Olanda şi 0-3 cu Spania.

Anterior, Postecoglou a mai pregătit în cariera sa formaţiile South Melbourne, Panahaiki, Brisbane Roar, Melbourne Victory şi naţionalele Under-17 şi Under-20 ale Australiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri