Simona Halep a șchiopătat în meciul cu Sevastova. Ce i-a spus Andrei Pavel pe teren

Data actualizării: Data publicării:
halep2

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Qatar Open, după ce a învins-o pe Anastasija Sevastova în două seturi, 6-4, 6-3, în ciuda problemelor vizibile resimțite la gleznă. Halep s-a accidentat la picior încă din primul tur de la Australian Open și a declarat că încă mai resimte dureri, la mai bine de două săptămâni de la finala turneului de Grand Slam. 

Halep - Sevastova, 6-4, 6-3. Simona câștigă cu cea mai frumoasă lovitură a meciului

Problemele cu glezna par să îi fi afectat jocul Simonei Halep în meciul cu Anastasjia Sevastova, din optimile turneului de la Doha. La finalul primului set pe care l-a și câștigat, Simona părea că șchiopătează, iar deplasarea ei pe teren nu a fost la fel de bună ca de obicei. Simona a cerut intervenția antrenorului Andrei Pavel, la scorul 2-2, în al doilea set.

„Când ai dat cu efect, n-ai mai dat plat, ți-a intrat. Nu trebuie să faci tu toate punctele, mai las-o și pe ea. Fii atentă la scurta aia. Dă-i un pic de efect. Nu ești contra, știu că simți tu așa, dar dă-i un pic de efect, mai ales dacă nu poți să împingi piciorul. Gândește-te unde vrei să plasezi. Ai avut un pic de ghinion la 1-0, dar ești pe felie, joci foarte bine. Hai, hai, punctul ăsta, acum!”, a încurajat-o Andrei Pavel, iar Simona a intrat mai încrezătoare pe teren și a câștigat următoarele două game-uri la 0. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri