Simona Halep despre parteneriatul cu Nike: ”Pot să spun că sunt un pic emoţionată. E o realizare mare”

Data actualizării: Data publicării:
2018 Australian Open - Day 4
MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 18: Simona Halep of Romania celebrates winning a point in her second round match against Eugenie Bouchard of Canada on day four of the 2018 Australian Open at Melbourne Park on January 18, 2018 in Melbourne, Australia. (Photo by Mark Kolbe/Getty Images)

Zi specială pentru Simona Halep, astăzi. Sportiva romancă revine pe teren după o absență de 19 zile din circuitul feminin, timp în care s-a refăcut după imensul efort depus la Australian Open, unde a jucat finala.

simona halep nike

Simona Halep va debuta azi la Doha, în turul doi, contra rusoaicei Ekaterina Makarova, locul 32 WTA. Este primul meci pe care românca îl va juca în echipament Nike. 

Parteneriatul pe care a reușit să-l semneze cu gigantul american este unul excelent pentru româncă, din punct de vedere financiar. Motiv de fericire și mândrie pentru Halep, care a declarat pentru Digi Sport: ”Pot să spun că sunt un pic emoţionată. E o realizare destul de mare faptul că am semnat cu aşa firmă mare, însă sunt obişnuită ca atunci când intru pe teren să uit de emoţii. Va fi un moment special, cu siguranţă”.

Meciul dintre Halep și Makarova va avea loc azi, nu mai devreme de ora 1.30 PM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri