Simona Halep, după calificarea în semifinala de la Doha: „Nu mă gândesc la fotoliul de lider”

Data publicării:
halep

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Doha, după ce a învins-o în două seturi pe Catherine Bellis, din SUA, cu scorul 6-0, 6-4.

"Sunt foarte mulţumită, aici mă simt formidabil. Sunt bucuroasă să fiu în semifinale, mai ales că am avut un meci greu, împotriva unei adversare în formă. A fost foarte dificil pentru mine să închei punctele, pentru că CiCi se apără foarte bine. Până la urmă am învins şi sunt foarte fericită", a spus Simona la final, potrivit Digisport.

"Nu mă gândesc la fotoliul de lider, eu vreau doar să joc tenisul meu. Dacă o să se întâmple, voi fi foarte bucuroasă, dar nu fac un scop în sine din acest lucru", a mai spus Simona, pentru ca apoi să le mulţumească suporterilor pentru atmosfera deosebită creată: "Le mulţumesc tuturor fanilor pentru că m-au încurajat, mă simt foarte bine să evoluez aici".

În semifinala Qatar Open, Simona Halep o va întâlni pe Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, care s-a calificat după o victorie în trei seturi contra Carolinei Garcia. Spaniola, fostă numărul 1 mondial şi câştigătoare la Roland Garros şi Wimbledon, conduce cu 3-1 în faţa Simonei Halep, ultima partidă fiind în finala turneului de la Cincinnati, de anul trecut, când s-a impus categoric, cu 6-1, 6-0. Singura victorie a Simonei Halep s-a produs în 2015, în optimi, la Stuttgart, pe zgură, scor 3-6, 6-1, 6-3, în penultima lor partidă.

Calificarea în semifinale la Doha este recompensată cu un premiu de 147.750 de dolari şi cu 350 de puncte WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri